Vores profil

Vores profil

BNP Paribas Factor er europæisk markedsleder inden for fakturafinansiering og factoring, målt på geografisk tilstedeværelse og omsætning. Vi kan tilbyde internationale, standardløsninger og skræddersyede factoring-løsninger i 16 lande, med tilstedeværelse på to kontinenter; Europa og Afrika. Vi har førende markedspositioner i de fleste af de lande, hvor vi opererer.

BNP Paribas Factor blev dannet ved overtagelsen af Fortis Commercial Finance af BNP Paribas koncernen i 2011. Vores største ambition er at kunne arbejde som et team, for at hjælpe vores kunder lokalt med vores globale markedskompetencer. Med samarbejde for øje besluttede BNP Paribas Factoring koncernen at oprette Global Factoring Competence Center (GFCC) i 2010, der fungerer som en kommunikations- og koordineringscentral mellem lokale BNP Paribas Factor selskaber.

Ud over dette store netværk i 16 forskellige lande, bliver alle lokale enheder samlet under BNP Paribas Factoring, som et globalt hold. Dette gør det muligt for BNP Paribas Factoring koncernen at øge synergier, samarbejdet og kommunikationen inden for gruppen, ved at dele bedst praksis og lære af hinanden. På den måde opnår vi flere fordele så som;

  • Bedre forretningsforståelse og analyse af, hvad vores kunder har brug for
  • Fokus på udvikling af vores tjenester og løsninger, ved at lære af hinanden og erfaringer fra alle vores kunder i koncernen.
  • At vi sikre et sikkert miljø for vores kunder inden for koncernen.
  • Mulighed for at få bedre viden og øget bevidsthed om vores kunder, heraf kortere responstid og service tid til vores kunder.
  • At vi kan tilbyde internationale factoring løsninger på kryds og tværs af landegrænser inden for BNP Paribas Factoring koncernens netværk.